Nacht van Cultuur 2018

Gepubliceerd op: 14 augustus 2018 17:08

Het Speelhuis, De Cacaofabriek, Museum Helmond, Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel presenteren op 6 okt. 2018 de 3e editie van de Nacht van Cultuur.

Save the date voor een nachtelijk avontuur

Optredens van de beste muzikanten, de leukste workshops, lekker eten en nog meer culturele verrassingen. Samen met jou beleven we voor de derde keer een nachtelijk avontuur.

Dit keer vormt Het Speelhuis het decor. Theater, muziek, dans, food, film, literatuur, én de Helmondse eigenzinnigheid: de vijf Helmondse culturele instellingen slaan op deze avond de handen ineen voor een programma vol synergie tussen professionele en amateurkunsten. Save the date en houd onze website in de gaten voor de actuele line-up. Geschikt voor alle leeftijden. Vier de nacht met ons mee!

Zaterdag 6 oktober, 19.00-00.00. Gratis entree. Locatie: Het Speelhuis, Helmond

Voor meer info bekijk www.theaterspeelhuis.nl

Muziek | Theater | Dans | Kunst | Food | Film | Literatuur

Optredens | Workshops |Proeverijen | Lezingen & een kunstquiz