Miljoenste bezoeker Bibliotheek Helmond

Gepubliceerd op: 16 december 2016 14:50

De Bibliotheek Helmond-Peel ontving vandaag de 1.000.000ste bezoeker in haar vestiging aan de Watermolenwal in Helmond. Vrijdagmiddag om kwart voor 2 werd Mevrouw Saskia Cox, met haar dochtertje Jasa, feestelijk ontvangen door directeur Ruud Hakvoort en manager Dianne Timmers.

Saskia Cox uit Helmond werd in de bloemen gezet en kreeg een gratis Zorgeloos lenen jaarabonnement, een Peelsneukelboekje van VVV Helmond en een lunch voor 2 van Lunch- en Leescafe De Bieb. Helmond Marketing verraste haar met een kookboek.
Mevrouw Cox was blij verrast met haar cadeaus, ze vindt 'de nieuwe bibliotheek in Helmond een prachtig gebouw, alleen al om doorheen te lopen. En de bibliotheek heeft een fijne sfeer op de verdiepingen'.
Sinds 2010 zit de Bibliotheek Helmond in een nieuw pand aan de Watermolenwal. Directeur Ruud Hakvoort: ‘Voor ons kwam de miljoenste bezoeker sneller dan verwacht. De laatste jaren zien we een stijging in bezoekersaantallen. De bibliotheek in Helmond is de afgelopen jaren in de winter ook op zondag open, dat heeft zeker positief bijgedragen aan de bezoekersaantallen. We merken echt dat onze klanten de zondagopening in de winter op prijs stellen.’
De bibliotheek in Helmond is tot eind maart ook op zondagmiddag open van 12:00u tot 16:00u. Op zondagmiddag worden diverse activiteiten georganiseerd en ook het Lunch- en Leescafé De Bieb is ook geopend.