Project 'Met andere ogen'

Gepubliceerd op: 14 juli 2017 12:44

Project ‘Met andere ogen’ is een co-creatie tussen het Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel in samenwerking met de LEVgroep en Vluchtelingenwerk Helmond. Het brengt verschillende culturen samen. Van Urban tot Afrikaanse Vlisco stoffen en van Syrie en Eritrea tot de Oranjebuurt en Het Haagje in Helmond.

Urban Dance en sieraden met Vlisco-stoffen.

Het project bestaat uit verschillende activiteiten die in 2017 en 2018 zullen plaatsvinden. De eerste activiteiten zullen plaatsvinden op 1 augustus 2017. Kinderen/jeugd en vrouwen kunnen zich inschrijven voor de onderstaande activiteiten. Tussen de activiteiten wordt er koffie/thee/ frisdrank en een hapje aangeboden en kunnen ervaringen worden gedeeld.

Urban Dance
Jeugdactiviteiten verzorgd door 4 echte Dance Masters. In 4 uur word je een echte Urban master. Je leert in groepen in korte tijd 4 verschillende Urban dansstijlen kennen (Popping, Locking, Hiphop, Breakdance)!

Gratis aanmelden doe je via onze activiteitenshop.

Vlisco : Made in Helmond
Workshop verzorgd door 'n laagje Helmondse Cultuur. Kom op dinsdagmiddag 1 augustus prachtige sieraden maken met echte Vlisco-stoffen!

Gratis aanmelden via onze activiteitenshop.