Huis voor de Stad

Gepubliceerd op: 19 november 2019 16:26

De gemeente Helmond wil iedereen die interesse heeft betrekken bij het project voor het nieuwe Huis voor de Stad. Je kunt je mening o.a. geven in de Bibliotheek Helmond.

De ontwikkelingen rondom Het Huis voor de Stad op de plek van het huidige stadskantoor zijn in volle gang. Het Huis voor de Stad wordt méér dan alleen een stadhuis; het wordt een huis voor ons allemaal!

Daarom wil de gemeente iedereen die interesse heeft in dit project hier graag bij betrekken. Er zijn schetsen gemaakt van de mogelijke vorm van het gebouw en hoe deze vorm in zijn omgeving past. Die schetsen wil de gemeente graag aan u laten zien en horen wat u hiervan vindt.

U kunt vanaf vandaag tot en met 28 november uw mening geven via een peiling van de gemeente. Dit kan op de website www.helmond.nl/HuisvoordeStad, maar ook fysiek bij ons op de begane grond van de Bibliotheek Helmond-Peel, in de centrale hal van het Stadskantoor of bij de Stadswinkel.