Heropening Bibliotheek Someren

Gepubliceerd op: 12 februari 2018 19:50

Op donderdag 22 febr. om 10.00 uur wordt de heropening van de Bibliotheek Someren verricht door Burgemeester Dilia Blok.

De bibliotheek in Someren heeft een metamorfose ondergaan; het meubilair is vernieuwd, de boeken zijn op een nieuwe manier ingedeeld en het aantal zitplaatsen is flink uitgebreid. Met deze veranderingen is de Bibliotheek Someren weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst.

Op donderdag 22 februari om 10.00 uur zal de burgemeester van Someren, mevrouw Dilia Blok de bibliotheek feestelijk heropenen. Je bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

's Avonds is er ter gelegenheid van de heropening een lezing door schrijfster Elisabeth Leijnse over haar bekroonde roman: 'CĂ©cile en Elsa: strijdbare freules', ook te leen als e-book. Meer informatie over deze lezing en aanmelden via onze ticketshop. De avond wordt muzikaal omlijst door pianist Wouter van Lierop.