Heropening Bibliotheek Asten

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 12:28

Bibliotheek Asten heringericht

De afgelopen maanden is een groot gedeelte van de Bibliotheek in Asten heringericht. De collectie is opnieuw ingedeeld, kasten zijn verlaagd, er zijn meer zitplaatsen gecreëerd en het meubilair is vernieuwd. De Bibliotheek ziet er weer top uit!

Start van de Boekenweek en heropening

Deze nieuwe start én de opening van de Boekenweek gaan we vieren op zaterdag 23 maart vanaf 10.00 uur in de Bibliotheek Asten, Kerkstraat 12.
Wethouder mevrouw Janine Spoor zal de heropening verrichten. Zij zal het 1e boek ‘metselen’ in onze nieuwe ‘Boekenwand'. Je bent hierbij van harte welkom.

Programma:
10:15 uur
                   Opening door directeur van de Bibliotheek Ruud Hakvoort en officiele heropening door Janine Spoor, Wethouder van Asten.

11:00 – 11:30 uur      Verteltheater 'Verhalen van Annie' speelt de gratis kindervoorstelling ‘Prinses op de erwt’ en jij mag meedoen!

11:30 - 11.50 uur        Doret Schulkes, ontwerpster van de herinrichting, leest uit haar eigen werk ‘over de keuken van mijn moeder’. Maak kans op haar boek!

11:45 – 12:30 uur:   Gedichten bij het thema van de Boekenweek ‘De moeder de vrouw’ voorgedragen door Arnold de Boer uit zijn gedichtenbundel ‘Gedichten & gedachten’, Wouter van Lierop begeleidt hem op piano.

Vanaf 10:15 tot 13:00 uur, kan elke bezoeker van de Bibliotheek een boek inmetselen in de nieuwe boekenwand.