Help de speeltuin vooruit

Gepubliceerd op: 27 januari 2020 12:50

Stem op onze Literaire Speeltuin! Hoe meer stemmen, hoe meer kans we maken op een donatie van € 5.000 van het ING Nederland fonds. Deze speeltuin vol verhalen komt in het park naast de Bibliotheek in Helmond.

Help de Literaire Speeltuin met jouw stem

Een Literaire Speeltuin, een droom die in Helmond door de bibliotheek en meerdere partners wordt nagestreefd. Een openbare, veilige en bruisende plek in de binnenstad voor ontmoeting, speelplezier maar vooral ook taal, verhalen en literatuur. Als alles volgens plan verloopt wordt dit jaar begonnen met de aanleg in het park direct naast de bibliotheek. Het ING Nederland Fonds is enthousiast over dit initiatief en heeft het idee geselecteerd voor een landelijke stemronde.
Wij zoeken zoveel mogelijk stemmen voor een ING donatie voor dit belangrijke initiatief.
Via onderstaande link kom je direct op ons initiatief terecht en kun je stemmen voor de Speeltuin. Stem jij mee? Hartelijk dank! Stemmen kan t/m 12 februari.

Over 'Help Nederland vooruit' van ING

Wij helpen initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit. Jij ook? Stem dan nu op jouw favoriete buurtverbeteraar en help ze aan een donatie. Zo kunnen wij ze helpen hun plannen waar te maken. Want waar een wil is, moet een weg zijn.