Bibliotheek Helmond tijdens wintermaanden op zondag open

Gepubliceerd op: 14 oktober 2022 13:53

Bibliotheek Helmond is in de winter ook geopend op zondag. Van 30 oktober 2022 tot en met 19 maart 2023 kun je in de bibliotheek terecht van 12.00 tot 16.00 uur.

Op zondag is het heerlijk rustig om een krant of tijdschrift te komen lezen, de werkplekken te gebruiken of boeken en DVD’s te lenen. Er worden ook verschillende leuke activiteiten in de bibliotheek georganiseerd.

Met uitzondering van feestdagen

Op de zondagen 25 december (Kerst), 1 januari (Nieuwjaar) en 19 februari (carnaval) is de bibliotheek gesloten.

Lezing: Gedwongen reis; mijn vader dominee S. Metiarij

Op zondag 30 oktober organiseren we in samenwerking met Stichting Ain ni Ain en schrijfster Mellie Metiarij de lezing ‘Gedwongen reis; mijn vader dominee S. Metiarij’, naar aanleiding van de herdenking 70 jaar Molukkers in Nederland. Mellie Metiarij neemt je mee in haar boek dat gaat over haar vader, maar ook over de geschiedenis van de eerste Molukse generatie die in 1951 en 1952 naar Nederland kwam. De toegang tot deze lezing is gratis, maar fijn als je je van tevoren aanmeldt.

Andere activiteiten

Op de open zondagen worden er meer activiteiten georganiseerd in Bibliotheek Helmond. Deze worden de komende weken toegevoegd aan de activiteitenagenda op onze website.