Feest in Bibliotheek Asten

Gepubliceerd op: 20 september 2018 09:31

Bibliotheek Asten 50 jaar

In oktober 1968 opende de Openbare Bibliotheek in Asten voor het eerst haar deuren. Dat betekent dat de Bibliotheek in Asten dit jaar 50 jaar bestaat! Dit jubileumjaar vieren we met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Receptie

We nodigen je van harte uit om op dinsdag 2 oktober vanaf 19.30 uur samen het glas te heffen op dit mooie jubileum, met van 20.00 uur tot 21.00 uur een verrassend muzikaal optreden.

Feestelijke opening Kinderboekenweek

Kinderboekenweek 2018

Op woensdag 3 oktober van 10.00 uur tot 10.30 uur wordt de Kinderboekenweek in Asten feestelijk geopend. Omdat het thema van de Kinderboekenweek dit jaar vriendschap is onder het motto "Kom erbij" heeft de Bibliotheek verbinding gezocht met basisschool St.Bonifatius en Woonzorgcentrum Savant de Lisse in Asten.