Expositie cursisten Irma's atelier

Gepubliceerd op: 11 januari 2022 11:39

Van 10 januari t/m 2 maart zijn in Bibliotheek Someren werken te zien van cursisten van Irma van Gemert.

Schilderlessen

Irma van Gemert woont al haar hele leven in Someren(-Eind). Sinds enkele jaren mag ze zichzelf kunstenares noemen. Ze volgde de opleiding schilderkunst aan de academie te Arendonk (België). Als kind heeft ze altijd al veel geschilderd en getekend. Maar haar passie ligt bij de schilderkunst, het mengen van kleuren, lekker bezig zijn met de materie. Onderzoeken wat de verf doet en zo af en toe verf combineren met andere media zoals bijvoorbeeld foto’s en krantenknipsels.

Met veel plezier geeft Irma deze passie door aan haar cursisten. In kleine groepjes, geeft ze schilderlessen in haar atelier aan huis. Bij het geven van deze schilderlessen is groei en ontwikkeling erg belangrijk.

Irma: “Ik krijg er enorm veel energie van als ik zie dat mijn cursisten vooruitgang boeken. Daarom komt er ieder maand een ander basisthema aan bod in mijn schilderlessen. Want als je de basis goed beheerst, kun je je creativiteit verder gaan ontwikkelen. Zowel een beginnend kunstenaar als een gevorderd kunstenaar kan bij mij terecht voor schilderlessen.”

www.irmavangemert.com