Kleurrijke expositie artOro in Bibliotheek Someren

Gepubliceerd op: 23 november 2021 14:46

Van 27 november t/m 4 januari is in Bibliotheek Someren een kleurrijke exposite te zien van 8 kunstenaars van artOro Someren.

Kleurrijke tentoonstelling van exposanten artOro

Het begon met een wens van 1 van de bewoners van artOro Someren. Caroline, bewoner van Postelpark Someren had de droom om een keer een heuse expositie te hebben waarbij ze de kunstwerken die ze maakt, aan haar moeder kan tonen. Haar begeleiders Annita (vanuit de dagbesteding) en Gerry (vanuit wonen) vonden dit een heel mooi idee. Samen klopten ze aan bij Samen voor Someren om dit bijzonder burgerinitiatief mede mogelijk te maken.

De Bibliotheek in Someren was al snel de aangewezen ideale locatie. Uiteindelijk is het een kleurrijke tentoonstelling geworden waarbij werken te zien zijn van 8 kunstenaars, verbonden aan artOro Someren. Voor de tentoonstelling is ook een bijzondere boekenlegger ontworpen, die in beperkte oplage te verkrijgen is, met werken van de 8 kunstenaars.

Opening in kleine kring

De tentoonstelling is in besloten kring op vrijdag 26 november geopend door wethouder Theo Maas, iedereen kan deze bekijken t/m 4 januari 2022. De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingstijden van Bibliotheek Someren.

De vloggers van de Multimediagroep maken nog een mooi verslag, zodat het publiek naderhand online de tentoonstelling ook nog kan bekijken.