Enquete

Gepubliceerd op: 30 april 2021 19:54

Ben jij inwoner van Helmond en tussen de 25 en 64 jaar oud? Dan zoeken we jou. Onze stagiaire Lara wil met haar onderzoek ontdekken hoe inwoners van Helmond zoeken naar informatie (over de bibliotheek).

Help je mee?

Ben jij inwoner van Helmond en tussen de 25 en 64 jaar oud?
Onze stagiaire Lara (Afdeling PR&Communicatie) studeert commerciële economie (concept design & leisure) aan de Fontys in Eindhoven. Met haar onderzoek wil ze achterhalen hoe inwoners van Helmond zoeken naar informatie (over de bibliotheek), wat ze dan zoeken en via welke media. Je helpt haar enorm als je de enquête in wilt vullen. Door deel te nemen aan het onderzoek help jij ons om de Bibliotheek nog beter te maken.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Jouw feedback is waardevol voor ons!
Als jij alle vragen én je e-mailadres hebt ingevuld, dan maak je kans op één van de 3 VVV-cadeaukaarten (t.w.v. € 25,-).