Eerste technaut diploma's uitgereikt

Gepubliceerd op: 20 februari 2020 22:23

Maandag was alweer de laatste workshop van onze eerste TechLab Expeditie 3D. De deelnemers waren super enthousiast en hebben mooie 3D werkstukken gemaakt.

Technaut diploma's uitgereikt

Deze designers in de dop hebben de Expeditie 3D-printen succesvol afgesloten en hun Technaut diploma gehaald in de bieb. Tijdens 4 TechLab workshops maakten ze kennis met ontwerpen en printen in 3D. 

Maandag was alweer de laatste workshop van de TechLab Expeditie 3D. De afgelopen weken hebben de deelnemers geleerd hoe je met Tinkercad een 3D ontwerp kunt maken en printen. Wat hebben jullie ze een creativiteit laten zien! We hebben van alles voorbij zien komen, zoals een cruiseschip, een bloem als penhouder en een zwaard en schild.

Op de vraag of ze allemaal weer zouden meedoen als we het opnieuw organiseren, antwoordden ze met 'ja'! Een van de deelnemers gaf als tip dat de lessen langer mogen duren dan 1,5 uur. Dat geeft wel aan hoe enthousiast ze bezig zijn geweest.

Binnenkort starten er nog 2 nieuwe Expedities in ons TechLab: Robotica en Film / Media. Beide zijn al volledig volgeboekt. Je kunt jezelf wel aanmelden op de wachtlijst.