Dummie de Mummie actie

Gepubliceerd op: 24 oktober 2017 17:08

Schrijf, teken, knutsel, maak een beeldverhaal of fantaseer jouw eigen Dummie de Mummie verhaal en win kaartjes voor de familiemusical Dummie de Mummie in de Ruchte op 15 november.

Doe mee en win 4 kaartjes voor Dummie de Mummie, de musical

Stel je voor. Je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je een ongeluk, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor; dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt En na twintig tellen ook! Wat doe je dan?

Maak dit verhaal af of teken het vervolg. Je mag ook iets knutselen of een fotoverhaal maken, of ????? Fantaseer jouw eigen Dummie de Mummie verhaal, maak het zo ‘ingewikkeld’ als je zelf wilt ;-).

Meer informatie over deze leuke familiemusical lees je op de website van de Ruchte Someren.

Lever het uiterlijk 11 november in bij de bibliotheek in Someren. Is jouw inzending digitaal? Mail dan naar someren@bibliotheekhelmondpeel.nl
De leukste inzending wint maar liefst 4 entreekaartjes voor de Dummie de Mummie, de splinternieuwe familiemusical, in de Ruchte op 15 november 2017. Als troostprijs verloten we ook nog een Dummie de Mummie memoryspel. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Ruchte en Rick Engelkes Producties.

Actie Dummie de Mummie (pdf)