BoekStart actie

Gepubliceerd op: 4 januari 2019 17:21

Eind 2018 bestond BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt gevierd met een Gouden Wikkel actie. In elk van onze locaties wint een van de ophalers van het BoekStartkoffertje een extra verrassing.

Ben jij de gelukkige winaar?

Ouders van baby’s ontvangen vanuit de gemeente een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, een koffertje met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen.

Voor 4 baby’s in Helmond-Peel is er vanwege het jubileumjaar een extra verrassing. In hun BoekStartkoffertje is een zogenaamde Gouden Wikkel verstopt. Met deze Gouden Wikkel krijgen ze in de Bibliotheek een BoekStartverrassingspakket.
Een decennium lang is het hoofddoel van BoekStart hetzelfde gebleven: het bevorderen van voorlezen aan jonge kinderen. Plezier in lezen leidt tot een betere taal- en spraakontwikkeling. Het is dus heel belangrijk dat kinderen al heel jong ontdekken hoe leuk boekjes zijn!De Bibliotheek biedt met BoekStart een gratis lidmaatschap voor de allerjongsten, het BoekStartkoffertje als cadeau bij inschrijving en een BoekStartcollectie met baby- en peuterboekjes om te lenen. Ook organiseert de Bibliotheek regelmatig leuke activiteiten voor ouders en jonge kinderen. Meer informatie vind je op onze speciale BoekStart pagina.