Blikkie de Voorleesbus zoekt onderdak

Gepubliceerd op: 11 juni 2021 10:15

Parel Route 2020

Blikkie de Voorleesbus zoekt een stalling in Helmond of directe omgeving. De oldtimer Citroen HY die wekelijks op weg is met een bus vol verhalen is dakloos en daarom dringend op zoek naar een goed bereikbare stalling. Help jij Blikkie aan onderdak?

Heb jij de gouden tip?

Misschien ben je Blikkie de Voorleesbus wel eens tegengekomen? Blikkie is wekelijks met vrijwilligers op weg naar scholen, parken, bibliotheken en evenementen om verhalen voor te lezen aan kinderen in Helmond en omstreken. Zo werken we aan leesplezier voor alle kinderen!

Helaas heeft deze oldtimer Citroen-HY bus momenteel geen onderdak en dan roest hij snel weg. Blikkie past ook niet in een parkeergarage. Daarom hebben de chauffeurs en vrijwilligers dringend hulp nodig!

We zijn op zoek naar een overdekte stalling.

Wie heeft de gouden tip? Wie helpt de Voorleesbus en daarmee alle kinderen van Helmond?

Locatie:
Helmond of nabije omgeving

Voorwaarden:
Hoge ruimte, plek moet bereikbaar zijn voor de chauffeurs om zelf de bus op te halen en weer terug te kunnen zetten. Blikkie is 2,5 meter hoog en past daarom niet in een normale (parkeer)garage.

Kosten:
Blikkie blijft op weg door sponsoren en ondersteuning van de Bibliotheek Helmond-Peel.

Gouden tip:
Stuur een bericht of neem contact met ons op. Contactpersoon Ruud Meulendijks. E-mail: r.meulendijks@bibliotheekhelmondpeel.nl

Lees meer over Blikkie de Voorleesbus.

Blikkie was genomineerd als parel van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) en als Helmonder van het Jaar.