Bieb4You

Gepubliceerd op: 23 augustus 2018 16:58

De jongerenafdeling in Bibliotheek Helmond is vernieuwd! De eerste enthousiaste reacties zijn binnen. Gekozen is voor een open ruimte met veel aandacht voor actualiteit, en een vernieuwde manier van presenteren.

Nieuw: Bieb4You voor jongeren van 12-18 jaar

Wat is er veranderd;
- Een actuele collectie met leesboeken met aanduiding 12+ en 15+, boeken in andere talen, strips voor jongeren en informatieve boeken in diverse genres.
- Meer werkplekken en samenwerkplekken

Bij ‘In the Picture’ worden nieuwe boeken gepresenteerd. Er is bijvoorbeeld aandacht voor digitale presentatie, landelijke campagnes en informatie uit de stad.

We zijn nu uit de startblokken om te komen tot een goede presentatie waar vooral de jongeren gebruik van gaan maken. De komende periode gaan we volop met jongeren op allerlei manieren in overleg, om samen met hen deze jongerenafdeling echt tot een publiekstrekker te maken in Helmond. Met het uitgangspunt ‘De jeugd heeft de toekomst’ zijn wij nu goed toegerust om deze jongeren te inspireren en te verrassen.

Wist je dat een lidmaatschap van de Bibliotheek gratis is tot 18 jaar? Kom je snel eens kijken op de 1e verdieping aan de Watermolenwal?
Heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Laat het ons weten.