Bibliotheekabonnement met flinke korting voor minima

Gepubliceerd op: 13 februari 2018 11:58

Alle inwoners van Asten, Deurne, Helmond en Someren met een smalle beurs kunnen gebruik maken van een mooi kortingsaanbod: een jaarabonnement Zorgeloos Lenen voor €12 (inwoners Asten, Deurne, Someren) en zelfs GRATIS voor inwoners van Helmond.

Iedereen met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm, komt hiervoor in aanmerking.

Minima woonachtig in Asten, Deurne en Someren hebben een brief gekregen van de gemeente met het aanbod van de Bibliotheek. Inwoners van Helmond met een geldige inkomensverklaring kunnen die gebruiken om zich gratis te laten inschrijven. Ook zij hebben hiervan bericht ontvangen.

Gemeenten en Bibliotheek dragen samen de kosten van deze regeling. Gemeenten en Bibliotheek willen hiermee bereiken dat meer minima gebruik maken van alle faciliteiten en het brede aanbod van de Bibliotheek Helmond-Peel.