Bezoek de kerstmarkt in de Leonardusspeeltuin

Gepubliceerd op: 7 december 2018 10:52

De kerstmarkt is voorbij. Wist je dat op deze locatie ook elke maandagochtend een Taalcafé wordt gehouden? Iedereen die een taalvraag heeft kan hier terecht.

De kerstmarkt is tussen 14.00 uur en 19.00 uur.

In de stad zijn meerdere kerstmarkten. Een heel leuke is die op zaterdag 15 december in de Leonardusspeeltuin aan de Mgr. Swinkelsstraat. Zowel bij de nieuwe kantine als in de speeltuin is van alles te doen. Voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Kom je kerstinkopen doen, ga op de foto met de Kerstman en bestel een lekker glaasje glühwein. En speel mee aan de bijzondere speltafel die er die dag staat.
De Bibliotheek staat er namelijk met een digitale speltafel waar je met meerdere personen tegelijk kunt spelen met taal. Wist je dat op deze locatie ook elke maandagochtend een Taalcafé wordt gehouden? Iedereen die een taalvraag heeft kan hier terecht. Dat kan zijn als je een brief lastig vindt of als lezen moeilijk gaat. Het Taalcafé is een samenwerking tussen de Bibliotheek, de LEV Groep en het ROC. Kom kennismaken!

De entree is gratis.