4e kaartje gratis met biebcode

Gepubliceerd op: 28 september 2021 10:27

Koop met korting tickets voor de familievoorstelling: 'De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen' in de Ruchte in Someren op woensdag 13 oktober.

Met korting naar het theater

Bibliotheek Helmond-Peel en de Ruchte hebben een prachtige actie. Koop met korting tickets voor de familievoorstelling: 'De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen'! Deze voorstelling is te zien in de Ruchte te Someren op woensdagmiddag 13 oktober. 

Bij aankoop van vier tickets krijg je 25% korting op de toegangsprijs, oftewel: het vierde kaartje is helemaal gratis! Vul de speciale biebcode SESKFKRF in bij de vensters die verschijnen als je het bibliotheekticket selecteert in het bestelsysteem van de Ruchte.

Een hele hoge boomhut

Theter de Ruchte

Na het grote succes van 'De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen', die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog leukere kindervoorstelling.
Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen – Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes…