Expositie van “Feeling Blue”

5 november 2018 t/m 31 december 2018 | Bibliotheek Someren

Kosten: Toegankelijk tijdens de openingstijden.

Expositie Feeling Blue in Bibliotheek Someren

“Feeling Blue”

“Mijn hoofd zit vol. Ik kan niet rustig denken. Alles draait. Er is geen overzicht meer. Hoe kom ik hier uit ? En wat wil dit zeggen ? “…..
Wat al deze vragen willen zeggen is voor iedereen anders.

Afgelopen zomervakantie voelde ik inspiratie om op een creatieve manier deze vragen in beeld te brengen.
Het werd een puzzel met veel glasstukjes die uiteindelijk zijn versmolten in 4 glasobjecten. Ze vertellen mijn idee en mijn gevoel dat past bij “Feeling Blue”.
Deze inspiratie werd vervolgens een uitdaging en een kunstproject waarin ik de ontmoeting en verbinding met jongeren wilde maken. Creativiteit en het zichtbaar maken van diepere emotie en gevoelens, juist bij jongeren! De gedachten even los laten en op een creatieve manier weergeven. De dingen waarover je liever niet praat een plekje geven. Ik ben dan ook heel trots op iedereen die heeft meegewerkt aan dit project. Samen willen we aandacht vragen voor depressieve gevoelens onder jongeren, willen we zichtbaar maken wat er leeft en mag zijn.

De expositie van “Feeling Blue” is onderdeel van de “Van Zùmmere en nie Baang” week (www.vanzummere.nl) en is te zien vanaf maandag 5 november t/m 31 december 2018 in de Bibliotheek Helmond-Peel, locatie Someren, Molenstraat 12 Someren. Openingstijden Bibliotheek Someren

Namens alle deelnemers van “Feeling Blue” heet ik iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen, Netty Vereijken.