Expositie houten speelgoed en houtdraaiwerk van Cor de Keizer

24 juli 2017 t/m 30 september 2017 | Bibliotheek Someren

Kosten: Gratis toegang tijdens openingstijden

In bibliotheek Someren zijn materialen te bezichtigen die zijn gemaakt van diverse soorten hout: schalen, sieradenopbergkastjes in verschillende vormen, vazen en theelichthouders. Ook staan er een viertal grotere werken van hout waaronder een hobbelpaard en een motor.

Dit allemaal is gemaakt door de 71 jarige Cor de Keizer uit Deurne.
Na de lagere school heeft hij 3 jaar de LTS gedaan in Deurne en daarna nog 2 jaar de avondschool. Na zijn schooltijd heeft hij 45 jaar als timmerman inde bouw gewerkt. Met 60 jaar is hij in de VUT gegaan en is nu gepensioneerd.

Eerst was alleen houten speelgoed maken zijn hobby, nu doet hij er ook houtdraaien bij.
De expositie in de Bibliotheek loopt tot en met 9 september.
De expositie is te zien tijdens de openingstijden van de Bibliotheek.

Mocht u vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn dan kunt u mailen naar cordekeizer@ziggo.nl