De kracht van het persoonlijke verhaal

7 oktober 2017 t/m 25 november 2017 | Bibliotheek Someren

Kosten: Gratis toegang tijdens de openingstijden

Naar aanleiding van de toneelvoorstelling ‘Het dagboek van Anne Frank’ is in Bibliotheek Someren een tentoonstelling te zien met het thema ‘De kracht van het persoonlijke verhaal’ 1940-1945.

Tentoonstelling: De kracht van het persoonlijke verhaal 1940-1945

Naar aanleiding van de toneelvoorstelling ‘Het dagboek van Anne Frank’ is in Bibliotheek Someren eeen tentoonstelling te zien met het thema ‘De kracht van het persoonlijke verhaal’.
Net zoals Anne Frank hebben velen onderduikers uit die tijd hun eigen verhaal. Over vele verhalen zijn boeken verschenen, andere verhalen zijn niet zo bekend. Naar sommige van deze verhalen, ondersteund met foto’s en attributen uit onze regio zijn we op zoek gegaan. We hebben met alle ontvangen materialen een mooie tentoonstelling samengesteld.

De opening vond plaats op 7 oktober in bibliotheek Someren, Molenstraat 12. De tentoonstelling is nog te zien t/m 25 november.

Werkgroep Tentoonstelling WO II bedankt Toneelvereniging Crescendo en alle vrijwilligers die mee gewerkt hebben aan deze tentoonstelling voor hun bijdrage.