Exposities

Overzicht van exposities in bibliotheek Helmond-Peel

• Expositie ‘t Kinderpalet ’Puzzelen’ Bekijk details

Expositie 't Kinderpalet in bibliotheek Someren 3 april 2018 t/m 2 juni 2018 | Bibliotheek Someren

’t Kinderpalet is een teken- en schildercursus voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar, welke gegeven wordt in SCC De Ruchte. ’t Kinderpalet is al zo’n 18 jaar een plaats waar kinderen in een gezellig en ontspannen samenzijn hun creativiteit kwijt kunnen. Er wordt gewerkt in groepjes van 6 tot 8 kinderen en de opdrachten die aangeboden worden zijn heel divers. De mogelijkheden op het creatieve vlak zijn eindeloos. De kinderen werken in deze cursus met veel verschillende materialen en ze maken op een speelse manier kennis met de verschillende beeldelementen zoals compositie, dieptewerking, kleur enz.

03 apr t/m 02 jun