Zomervakantie: geen spreekuren en cursussen

9 juli 2018 t/m 18 augustus 2018

In de zomervakantie vervallen onze digiwijzer spreekuren en cursussen.

In de zomervakantie zijn er geen digiwijzer spreekuren in de Bibliotheek. Heb je vragen rondom e-books, de VakantieBieb, de LuisterBieb app etc. dan kun je deze natuurlijk altijd stellen aan onze medewerkers in jouw Bibliotheek.
Ook kun je via mail contact opnemen met onze accountmanager digitale bibliotheek, zij helpt je dan verder.

Ook kun je kijken of jouw vraag over e-books, online cursussen en de LuisterBieb te vinden is op de vraag en antwoordpagina van de online Bibliotheek.

In de zomervakantie houden we ook een pauze met onze Klik&Tik internetcursussen. In Helmond beginnen we weer op 23 augustus. In Deurne, Asten en Someren in de eerste week van september. Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op. Tel 0492-522220, vraag naar Maria Vermeer.