Skoolzone in bibliotheek Helmond

13 juni 2018, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Helmond

Kosten: Gratis op vertoon van je bibliotheekpas

Het maken van werkstukken of het voorbereiden van spreekbeurten is soms best een lastige klus, waar je wat hulp bij kan gebruiken. Dit kan in bibliotheek Helmond met extra hulp van bibliotheekmedewerkers.

Een digitale werkplek in de bibliotheek

Het maken van werkstukken of het voorbereiden van spreekbeurten is soms best een lastige klus, waar je wat hulp bij kunt gebruiken. Op woensdagmiddag bieden wij die hulp in Bibliotheek Helmond op de jeugdafdeling. Met hulp van bibliotheekmedewerkers ga je op zoek naar een interessant onderwerp en word je geholpen met het zoeken van informatie op internet en natuurlijk in de bibliotheek. Je gaat dan zelf aan de slag om daar een mooi werkstuk, een goede spreekbeurt of een leuke boekbespreking van te maken. Ook daarbij kun je geholpen worden met tips voor een goede digitale presentatie.

Iedere (*) woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur ben je welkom in de Skoolzone op de jeugdafdeling van Bibliotheek Helmond.
*Niet in schoolvakanties!

Skoolzone is een gratis service voor kinderen van 8 tot 13 jaar.