Klik & Tik in Bibliotheek Asten

20 november 2017, van 14:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Asten

Kosten: Gratis

Beginner op internet? Dan is de gratis internetcursus Klik & Tik in de bibliotheek iets voor jou. De cursus wordt georganiseerd i.s.m. Werkplein Helmond voor werkzoekenden, maar ook voor iedereen die graag een start wil maken met internet.

Gratis basiscursus internet

We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder het internet op. De filmpjes in de cursus laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen.

Je kunt wekelijks starten met de cursus, je werkt zelfstandig en in eigen tempo aan de computer van de bibliotheek. Wanneer je hulp nodig hebt wordt je geholpen door een van onze medewerkers.

Wil je aan Klik & Tik deelnemen? Meld je dan aan bij de bibliotheek van je keuze, dan nemen wij contact met je op.