Digitale hulp

Resultaat 1 - 10 (van 99)

• Zomervakantie: geen spreekuren en cursussen Bekijk details

9 juli 2018 t/m 18 augustus 2018

In de zomervakantie vervallen onze digiwijzer spreekuren en cursussen.

09 jul t/m 18 aug

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Helmond

Wij helpen je graag op weg bij je digitale vragen. Heb je vragen over e-books, internet, je tabletcomputer, e-mail, Word? Kom dan naar het digitale spreekuur.

ma 20 aug

• Klik & Tik in Bibliotheek Helmond Bekijk details

23 augustus 2018, 13:30 t/m 20 december 2018, 15:00 | Bibliotheek Helmond

Beginnerscursus internet. Het internet is voor iedereen. Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? volg dan de basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek. Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt.

23 aug t/m 20 dec

vr 24 aug