Digitale hulp

Resultaat 1 - 10 (van 452)

• Digitale hulp in de vakantie Bekijk details

17 juli 2017 t/m 26 augustus 2017

Tijdens de zomervakantie zijn er geen digitale spreekuren in de Bibliotheek, maar uiteraard helpen onze medewerkers je zo goed mogelijk op weg bij vragen over e-books, e-readers de VakantieBieb of internet.

17 jul t/m 26 aug

• Klik & Tik in Bibliotheek Someren Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Someren

Beginner op internet? Dan is de gratis internetcursus Klik & Tik in de bibliotheek iets voor jou. De cursus wordt georganiseerd i.s.m. Werkplein Helmond voor werkzoekenden, maar ook voor iedereen die graag een start wil maken met internet.

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Helmond

Wij helpen je graag op weg bij je digitale vragen. Heb je vragen over e-books, internet, je tabletcomputer, e-mail, Word? Kom dan naar het digitale spreekuur.

• Klik & Tik in Bibliotheek Asten Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Asten

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Someren Bekijk details

Van 18:00 tot 19:00 | Elke week | Bibliotheek Someren

Wij helpen je graag op weg bij je digitale vragen. Heb je vragen over e-books, internet, je tabletcomputer of smartphone, e-mail, Word? Kom dan naar het digitaal spreekuur.

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Asten Bekijk details

Van 18:00 tot 19:00 | Elke week | Bibliotheek Asten

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Helmond

di 29 aug

• Klik & Tik in Bibliotheek Helmond Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Helmond

Internetcursus Klik & Tik. Deze gratis cursus wordt georganiseerd voor werkzoekenden, maar is ook voor iedereen die graag een start wil maken met internet.

do 31 aug

vr 01 sep