Zorgeloos e-books lenen

Gepubliceerd op: 15 december 2016 14:11

Lees jij graag e-books? Wil je eenvoudig gebruik maken van de duizenden legale e-books van de bibliotheek? Bibliotheek Helmond-Peel biedt haar leden de mogelijkheid om met korting de nieuwe Icarus Illumina E654BK e-reader met luxe lederen beschermhoes voor maar €99,- aan te schaffen (*). Dat is maar liefst €60,- korting op de normale winkelwaarde van €159,85! Deze aanbieding geldt alleen in combinatie met een 3-jarig Zorgeloos lenen abonnement.

Icarus Illumina android e-reader

De Bibliotheek e-books app hebben wij al voor je geïnstalleerd, dus je hoeft alleen nog maar de leukste e-books te kiezen: gratis bij het Zorgeloos lenen abonnement. Bekijk hier de flyer over het downloaden van e-books van bibliotheek.nl op de Icarus Illumina e-reader.
Heb je hierbij hulp nodig, dan kun je in onze bibliotheken terecht: wij helpen je op weg. En niet alleen de e-books van de Bibliotheek kun je op deze e-reader lezen. Op de Illumina e-reader kun je ook andere apps installeren, zodat je eenvoudig je favoriete leesapps, de krant of een tijdschrift waarop je een abonnement hebt, kunt downloaden.

* Deze aanbieding geldt voor leden van 18 jaar en ouder die 3 jaar lid blijven van Bibliotheek Helmond-Peel.

Het Nederlandse Icarus levert vanaf november 2016 de nieuwe Illumina E654BK. Het apparaat heeft, net als zijn voorganger, een 6 inch e-ink touchscreen met een resolutie van 1024×768. De nieuwe Illumina heeft verder fysieke bladerknoppen, ingebouwde schermverlichting, een intern geheugen van 8 GB en een sterke batterij van 2800 maH.
Google Play
In tegenstelling tot de meeste andere e-readers, draaien die van Icarus op het besturingssysteem Android. Hierdoor is het mogelijk om apps, zoals bijvoorbeeld Eindhovens Dagblad Krant, Tijdschrift.nl of de apps van de Bibliotheek op het apparaat te installeren. Op de nieuwe Illumina vind je de Google Play Store zodat je eenvoudig je favoriete leesapps kunt downloaden.

 

Heb je vragen over deze e-reader of wil je meer weten over deze aanbieding? Stuur dan een e-mail naar onze accountmanager digitale bibliotheek.

De voorwaarden van deze aanbieding kun je hier nalezen.

Een uitgebreide handleiding van de Icarus Illumina E654BK vind je hier.

 

Recensie van ereaders.nl