Verzoek tot betalen openstaande bedragen

Gepubliceerd op: 4 mei 2017 15:06

Bibliotheek Helmond-Peel verzoekt klanten met nog openstaand telaat- of leengeld, dit vóór 31 mei aan de bibliotheek te betalen. Hiervoor stuurt de bibliotheek binnenkort een brief naar de leden die het betreft.

Mocht je deze brief hebben ontvangen word je vriendelijk verzocht het bedrag te betalen bij het eerstvolgende bezoek aan jouw bibliotheek of door het over te maken op: NL26 ABNA 0867108991 van Bibliotheek Helmond-Peel onder vermelding van je pasnummer. Je vindt je pasnummer op je bibliotheekpas.

Boetevrij lenen sinds 1 januari 2017
Sinds 1 januari 2017 kent Bibliotheek Helmond-Peel nog maar één abonnementsvorm voor iedereen: Zorgeloos lenen. Met dit abonnement leen je een onbeperkt aantal (e)boeken per jaar, betaal je nooit meer telaat- of leengeld én krijg je korting op allerlei leuke activiteiten die de bieb organiseert.

De boete die de bibliotheek nu vraagt alsnog te betalen, is opgebouwd vóór 1 januari 2017. Er komt dus niets meer bij.