Resultaat 1 - 10 (van 53)

• Boekenverkoop Bibliotheek Helmond-Peel Bekijk details

15 juni 2017

Ben je liefhebber van tweedehands boeken? Op zoek naar die ene titel of naar een mooi vakantieboek? Je bent welkom op de boekenverkoop van Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Boekenverkoop Bibliotheek Helmond-Peel

• Tweede verdieping Bibliotheek Helmond Bekijk details

1 juni 2017

De tweede verdieping van het pand aan de Watermolenwal in Helmond wordt vanaf het najaar door de bibliotheek niet meer gehuurd, omdat de bibliotheek moet bezuinigen.

Bekijk details van Tweede verdieping Bibliotheek Helmond

• Verzoek tot betalen openstaande bedragen Bekijk details

4 mei 2017

Bibliotheek Helmond-Peel verzoekt klanten met nog openstaand telaat- of leengeld, dit vóór 31 mei aan de bibliotheek te betalen. Hiervoor stuurt de bibliotheek binnenkort een brief naar de leden die het betreft.

Bekijk details van Verzoek tot betalen openstaande bedragen

• Lavans receptenboek aangeboden Bekijk details

14 april 2017

Deze week hebben wij als bibliotheek een mooi en bijzonder boek gekregen van Lavans om op te nemen in onze bibliotheek collectie.

Bekijk details van Lavans receptenboek aangeboden

• Mijlpaal voor Voorleesbus 'Blikkie' Bekijk details

12 april 2017

Vandaag bereikte Voorleesbus Blikkie een grote mijlpaal. Bij kindcentrum Mozaïek werd aan het 10.000ste kind voorgelezen. Reden voor feest. Blikkie is apetrots dat hij in drie jaar tijd zoveel kinderen een bijzondere voorleeservaring en veel plezier mocht geven.

Bekijk details van Mijlpaal voor Voorleesbus 'Blikkie'

• Jaarverslag 2016 Bibliotheek Helmond-Peel Bekijk details

3 april 2017

De resultaten van 2016 van Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Jaarverslag 2016 Bibliotheek Helmond-Peel

• Nieuw cursus Digisterker Bekijk details

28 maart 2017

Nieuw in de bibliotheek: cursus Digisterker Voor wie extra hulp wil bij het leren werken met de digitale overheid heeft de Bibliotheek de gratis cursus Digisterker.

Bekijk details van Nieuw cursus Digisterker

• Opening laatste BoS in Helmond Bekijk details

27 maart 2017

Op vrijdag 31 maart wordt de laatste Bibliotheek op School (BoS) op De Hilt in Helmond officieel geopend door burgemeester Blanksma. Dit is de 23e school in Helmond waar een Bieb op School is.

Bekijk details van Opening laatste BoS in Helmond

• Brabantse finalist Voorleeswedstrijd uit Asten Bekijk details

23 maart 2017

Tijs Berkers van Basisschool Het Talent Asten wint de regionale Voorleeswedstrijd en is door naar de Brabantse finale. Tijs is een van de 8 Brabantse voorlezers die dat gelukt is. Proficiat Tijs! In totaal deden 64 lokale Voorleeskampioenen mee aan deze wedstrijd. De 8 finalisten strijden op vrijdag 7 april a.s. in Verkadefabriek Den Bosch om de titel ‘Voorleeskampioen van de provincie Noord-Brabant’.

Bekijk details van Brabantse finalist Voorleeswedstrijd uit Asten

• Read2Me! Bekijk details

16 maart 2017

En de winnares is..... Raihan El Gharbi van het Dr.-Knippenbergcollege. Zij gaat als voorleeskampioen van bibliotheek Helmond-Peel naar de provinciale voorleeswedstrijd Read2Me.

Bekijk details van Read2Me!