Digitale hulp

Resultaat 1 - 10 (van 97)

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Deurne Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | Bibliotheek Deurne

Wij helpen je graag op weg bij je digitale vragen. Heb je vragen over e-books, internet, je tabletcomputer of smartphone, e-mail, Word? Kom dan naar het digitaal spreekuur.

vr 28 apr

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Helmond Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Helmond

Wij helpen je graag op weg bij je digitale vragen. Heb je vragen over e-books, internet, je tabletcomputer, e-mail, Word? Kom dan naar het digitale spreekuur.

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Someren Bekijk details

Van 18:00 tot 19:00 | Elke week | Bibliotheek Someren

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Asten Bekijk details

Van 18:00 tot 19:00 | Elke week | Bibliotheek Asten

• Skoolzone in bibliotheek Helmond Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Helmond

Het maken van werkstukken of het voorbereiden van spreekbeurten is soms best een lastige klus, waar je wat hulp bij kan gebruiken. Dit kan in bibliotheek Helmond met hulp van onderwijsassistenten in opleiding (ROC Ter Aa) en bibliotheekmedewerkers.

wo 03 mei

• Klik & Tik in Bibliotheek Helmond Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Helmond

Internetcursus Klik & Tik. Deze gratis cursus wordt georganiseerd voor werkzoekenden, maar is ook voor iedereen die graag een start wil maken met internet.

do 04 mei

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Deurne Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | Bibliotheek Deurne

vr 05 mei

• Klik & Tik in Bibliotheek Someren Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Someren

Beginner op internet? Dan is de gratis internetcursus Klik & Tik in de bibliotheek iets voor jou. De cursus wordt georganiseerd i.s.m. Werkplein Helmond voor werkzoekenden, maar ook voor iedereen die graag een start wil maken met internet.

• Digitaal spreekuur in Bibliotheek Helmond Bekijk details

• Klik & Tik in Bibliotheek Asten Bekijk details